A nyári sportolás

Azt gondolom, még ilyen melegben is van lehetőség arra, hogy ha szeretnénk akkor egy kicsit mozogjunk. Persze nem a legnagyobb melegben kell ezt tennünk, hiszen lehet akár hajnalban is, vagy késő este, kinek mikor van rá ideje. Te sportolsz valamit?

fishing-at-sunset-209112_640

A mozgás öröme

Miután én egész nap egy irodában ülök, így igen csak felüdülést jelent, ha egy kicsit kimozdulhatok végre, és mozoghatok. Az ülés nem éppen a legjobb testtartás egész napra, ami azt illeti. Sok esetben érzem is, hogy fáj már a hátam, vagy éppen az ülő csontom. Persze nem panaszkodás képpen mondom, hiszen ma már annak is örülni kell, hogy van munkája az embernek, nem hogy még válogassak is.

Ha időm engedi akkor egy héten akár 2-3 alkalommal is sportolok valamit.

Mivel az idő most engedi, így lehet a kinti sportoknak élni. Akár egy reggeli úszás, vagy bármi más.

A nyár adta lehetőségek

Nem is egy lehetősége van az embernek, amit ilyenkor jó időben tud sportolni. Bevallom már régóta kacsingatok a vitorlásokkal, vagy a szörföléssel, de eddig még nem volt bátorságom egyiket sem kipróbálni.

Azt hiszem szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert azok, akik víz mellett laknak, sokkal több lehetőséggel rendelkeznek, mint akiknek nincs ilyen lehetőségük.

Nekünk van szabad strandunk is még, amit bárki élvezhet kedvére is. Főleg ezekben a nagy melegekben van rá lehetőség, hogy élvezzük a víz adta lehetőségeket.

Hogy kik is élvezik ezt legjobban? Persze hogy a gyerekek, akik a nap 24 órájában is a strandon lennének.

Persze nem csak a pihenésre kell gondolni, hanem a munkára is. A párom napelem rendszer telepítéssel foglalkozik, így neki ez az időszak főként a munkáról szól. Azért ha lehetősége adódik rá, akkor ő is velünk tart a partra egy kis csobbanásra.