Azok a bizonyos centik, bukósisak méretek cm

meter-512182_640Sok esetben, ha nincs kedvem próbálni, mindig van egy megoldásom rá, amit szívből ajánlok mindenkinek. Semmi nagy dologra ne gondoljatok, egy egyszerű centi sok mindenre megoldás lehet. Azt pedig szinte bárhol kaphatunk. Akár egy egyszerű százforintos boltban, vagy méteráruban is.

Számos alkalommal előfordult már velem, hogy nem volt kedvem ruhát próbálni. Tudom fontos, mert igen csak számít, hogy mit érzünk, mit látunk a tükörben, amikor egy új ruhát felveszünk. Lehet hogy a tükörben egy tetszetős dolgot látunk, de az is lehet, hogy nem. Az is fontos, hogy milyen benyomást kelt bennünk. Kényelmes e? A nadrág próbánál ki szoktam próbálni, hogy kényelmesen le tudok e benne ülni. Hiszen nem csak állva kell egy nadrágot hordani, hanem  fontos szempont az is, hogy ha leülünk, akkor a dereka ne szorítson, ne zavarjon.

Persze vannak időszakok, amikor az embernek nincsen hangulata próbálni, vagy nincs lehetősége. Mikor nincs hangulatom próbálni? Például télen, amikor rengeteg ruha van az emberen, és ahhoz, ha valamit fel szeretnénk próbálni, akkor le kell vennünk egy csomó ruhát. De ha elmegyünk egy vásárba, ott sok esetben nincs lehetőség a ruha felpróbálására, ilyenkor jön a jó öreg centi elő a táskámból.

Nem csak magamnak vásárolok így. Mit mérek ilyenkor?

Ami biztos, az a derék méret, és ha mondjuk egy nadrágot szeretnénk vásárolni, akkor pedig általában, a nadrág belső hosszát mérem meg. A fazont, hogy ki milyet szeret már azért csak tudom

Persze nem minden esetben segít rajtunk a jó öreg centi. Van amit minden esetben fel kell próbálni, ilyen a bukósisak is. Talán az egyik legnehezebb dolgok közé sorolható, ha valaki bukósisakot szeretne vásárolni mondjuk ajándékba. Hiszen a bukósisak méretek cm-ben megadva sokszor nem bizonyulnak elégnek. Pont ez miatt nehéz egy sisakot úgy vásárolni, hogy nincs ott a leendő tulajdonos. De ezt is már nagyon jól kiküszöbölték a bolt tulajdonosok, hiszen számos esetben vissza lehet vinni amit vásároltunk, és ki lehet cserélni kisebbre, nagyobbra, de olyan is előfordul, hogy másra is akár.

Az biztos, hogy nem vesztünk vele semmit, ha van mindig a táskánkban egy centi, hiszen bármikor jól jöhet.