Egy motoros bőrkabát ugyanolyan fontos, mint a futócipő a futónak

Amellett, hogy rendszeresen sportolok, néha muszáj egy kicsit más módon is kikapcsolnom az agyamat. A heti ötszöri edzés, ami futásból, úszásból és súlyzós erősítésből áll, néha muszáj vagyok kiszabadulni valamibe, ahol nem csupán a testemet irányíthatom, hanem valami mást is. Ezt jelenti számomra a motorozás. Egy motoron ülni számomra a legfelszabadítóbb érzés, amit csak el tudok képzelni. Száguldani egy kihalt úton, érezni, ahogy a hajamba kap a szél és teljesen összekódolja, hát ez mámorító és nem is tudok rá megfelelő szavakat találni.

Nagyon fontos azonban, akárcsak a sportban, hogy a megfelelő felszereléssel vágjunk neki egy ilyen motoros túrának. Gondoljunk csak bele: az uszodában sem a selyem nagy estélyinkben vetjük bele magunkat a vízbe, ahogy futni sem indulunk el egy gumicsizmában. Hát miért kéne megspórolnunk magunktól a jó minőségű motoros bőrkabátot?

A saját motoros bőrkabátomat másfél évvel ezelőtt vettem a sixgearben. Ez egy fantasztikus darab! Mondhatom, hogy remek vásárt csináltam vele. Egyszerűen fantasztikus, hogy mennyire kényelmes és magam is meglepődtem rajta, hogy milyen könnyen szellőzik, pedig először féltem tőle, hiszen bőrből van az egész, és aggódtam, hogy be fog majd fülleszteni. De hát lássuk be, hogy sokkal biztonságosabb.

És mindezek mellett, azt is hozzá kell tenni, hogy irtó vagány, ahogy kinézek benne. Simát tudom hordani amúgy akár csak az utcára is, mert mostanában divat az ilyen fazon és senkinek nem tűnik fel, hogy ez tulajdonképpen egy kifejezetten sportolási használatra szánt dzseki. Nagyon megbízhatónak találom ez alapján a vétel alapján a sixgear termékeit. Azóta egyébként vásároltam már mást is náluk, de ez a motoros bőrkabát mindig a szívem középpontjában lesz, mert ezt a darabot vettem először az ő boltjukban.

Nagy szerencséje a magyar motoros közönségnek, hogy több nagyobb városban is vannak boltjaink, így szinte az egész országot lefedik. Biztos vagyok benne, hogy megéri a városok melletti falvakból és kisebb településekről is beutazni hozzájuk, mert a termékeik nem okoznak csalódást.

Hogy más boltokban milyen az eladók arról nem tudok nyilatkozni, de nálunk nagyon profik. Szerintem egy ilyen boltban elengedhetetlen a professzionális munkaerő alkalmazása. Ha valaki olyan ülne a pultban, aki nem ült még motoron, az nagyon hiteltelen lenne. De ezek a srácok minden kérdésemre tudtak válaszolni. Van egy motoros csoport interneten, nekik is beírtam az elérhetőségüket, hogy mindenképp ugorjanak be hozzájuk. Szerintem a következő motoros találkozón már mindannyian egyen dzsekiben fogunk feszíteni!