Futás közben is lehet lakásbiztosításról beszélgetni

Szenvedélyes futó vagyok, amióta csak az eszemet tudom. Sok más sportot kipróbáltam, de igazán egyik sem kötött le annyira, egyiket sem szerettem meg úgy, mint a futást. Immáron húsz éve foglalkozom vele, mind hobbi, mind pedig verseny szinten. Vannak barátaim, futótársaim, akikkel szívesen járunk össze, és remekül elvagyunk, elbeszélgetünk, miközben rójuk a kilométereket. Éppen egy ilyen kis társasági futás közben újságoltam az egyik ismerősömnek, hogy lakásbiztosítót akarok váltani, mert a régivel nem vagyok elégedett. Számteches a srácú, úgyhogy pár szót mondott arról a tásaságról, ahol ő van, és elkezdte karakterenként felmondani nekem, hogy www.pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas, ezen a linken megtalálom, amit tudni érdemes róla, mintha képes lennék ugyanígy megjegyezni. Mondtam neki, hogy köszönöm, de inkább küldje el mailben, így biztos, hogy el fog veszni az infó.

Másnap, mikor mentem dolgozni, már ott várt a levelesládámban az üzenet a www.pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas linkkel, és azzal az üzenettel, hogy érdemes utánanézni, ő nagyon elégedett. Mivel hallgatni szoktam a jó szóra, így nem is haboztam sokat, átolvastam mindent, amit csak írtak magukról, a feltételeikről. Másodikra is felettébb szimpatikusnak tűnt, mivel nagyon sok körülményre kiterjeszthető a megköthető lakásbiztosítás, olyasmire is, amiről nem is gondoltam volna. Például abban az esetben is térítenek költséget, ha kizárom magam és lakatost kell hívni, de betörés és füstkár esetén sem maradok egyedül, segítség nélkül.

www.pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas

Mivel minél hamarabb váltani akartam, ezért már a következő adódó alkalommal felmondtam a régi lakásbiztosításomat, és kértem is konzultációt a Pannonsafe-től. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, mindenről tájékoztattak amire csak kíváncsi voltam azon kívül, amit már egyébként is megtudtam a tájékoztatójukból. Sikerült kiválasztani az egyik csomagjukat, amihez még hozzáadtam néhány dolgot, mert úgy voltam vele, hogy semmit ne bízzunk a véletlenre. Igazából annyira sikerült minden potenciális hibát, eseményt lefedni, hogy körülbelül csak oroszlántámadás ellen nem vagyok bebiztosítva.

Mikor legközelebb futni voltam ezzel a techguru ismerősömmel, beszámoltam neki a fejleményekről, és megköszöntem neki a segítségét, nem is gondoltam volna, hogy sikerül ennyire előnyös és megfizethető biztosítást kötnöm. Volt velünk egy másik futócimboránk is, ő is érdeklődött, hogy hogy is volt mindez, mert szintén váltani szeretne. Gondoltam terjedjen tovább a lánc, így megígértem, hogy neki is átküldöm a www.pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas linket, amit annak idején én kaptam. Remélem ő is ugyanannyira jól jár vele, és sikerül egy hasonlóan előnyös szerződést kötnie, mint amilyet én tudtam.