A Tantum verde spray gyorsan hat és segít, hogy mihamarabb meggyógyuljunk

A testmozgás az én életemben is jelen van, hiszen úgy gondolom, hogy a mozgás és az egészséges életmód nagyon fontos. Sokan mondják, hogy nincs idejük sportolni, korábban én is ebbe a hibába estem bele. Ráfogtam a munkámra, arra, hogy nincs időm rá, mert rengeteg dolgom van. Aztán szép lassan rájöttem, hogy mivel ülőmunkát végzek és egész nap az irodában vagyok, muszáj kezdenem magammal valamit, vagy gondok lesznek. Már éreztem, hogy gyakran fáj a hátam, és nap végén már olyan fáradtnak éreztem magam, hogy semmihez nem volt kedvem. Tudtam, hogy eljött a változás ideje, és valahogy ismét nyeregbe kell kerülnöm, ezért sportolni kezdtem. Először kis dolgokkal kezdtem, hogy az időmet be tudjam normálisan osztani, ezért beleszámoltam, hogy minden nap munka után hazasétálok, tehát az már kétszer több idő, mintha tömegközlekedéssel mennék. Utána szépen ráálltam arra, hogy hétvégente futni megyek, aztán végül már ott tartok, hogy heti rendszerességgel járok edzeni.

Vettem ehhez szükséges cipőt és edzőruhát is, illetve az étkezésemen is változtattam, diétázom, és nagyon megérzem a hatását. Kevésbé vagyok stresszes és fáradt, nyitottabb és jobb kedvű vagyok, mint előtte. Amíg nem sportoltam rendszeresen, sokszor voltam beteg, hiába szedtem nap, mint nap vitaminokat. Valószínűleg közre játszott az is, hogy szellemileg sem voltam a topon, mert a sok munkától agyban is lefáradtam, és annyi teendőm volt még a munka mellett is, hogy legyengült a szervezetem, ezáltal gyakran megfáztam, amint egy kicsit hűvösebb lett az időjárás.

Az évek során kitapasztaltam, hogy melyek azok a gyógyszerek, amik nagyon nem használnak, és mik azok, amik igen. Kiderült, hogy egy gyógyszerre allergiás is vagyok, így azt már évek óta mellőzöm. Ajánlás által találtam rá a Tantum verde spray termékre, ami nagyon jól beválik nálam. Ha fáj a torkom, akkor is nagyon jól beválik, de akkor is jó, ha éppen a fogam fáj, hiszen ez a spray nemcsak gyulladásgátló és fájdalomcsillapító is egyben, hanem még helyi érzéstelenítőként is funkcionál. Tehát ez azt jelenti, hogy akár fogorvosi beavatkozás után is használható, hiszen csökkenti a fájdalmat.

Amikor beteg vagyok, mindig használom ezt a spray-t a torkomra, mert sokat segít. Volt olyan is, hogy annyira fájt a torkom, hogy beszélni is alig tudtam, de aztán a Tantum verde spray használata után a kínzó fájdalom elmúlt és még dolgozni is el tudtam menni. Elfér simán még a kistáskámban is, ezért magammal tudom vinni bárhova.

Igaz, a mostani életvitelemmel, tehát hogy sportolok és egészségesen étkezem, sokkal ritkábban vagyok beteg, úgyhogy nincs is annyiszor szükségem a spray-re, mint előtte. Ez nem azt jelenti, hogy nincs otthon belőle, mert pont múltkor rendeltem meg a Tantum verde spray pótlásomat otthonra egy webshopból, ugyanis a párom elhasználta, ezért újat kellett venni. Mindig ügyelek arra, hogy, ha valami elfogy otthon, akkor az utánpótlásról mihamarabb gondoskodjak, mert mindig akkor fogy el minden otthon, amikor a legnagyobb szükség lenne rá.

Örülök neki, hogy életmódot váltottam, a párom is csatlakozott hozzám, néha együtt szoktunk edzeni is menni. Nem mindig sikerül közösen sportolnunk, mert az időt nem mindig tudjuk összeegyeztetni, de figyelünk arra, hogy ez ne akadályozzon semmiben és ugyanúgy eljárjunk edzeni. A diéta néha egész jól megy mindkettőnknek, de vannak napok, amikor én bírom nehezebben, és ilyenkor neki kell bíztatnia engem. De a fordítottja is előfordul, úgyhogy felváltva bíztatjuk egymást. Mindketten szeretünk finomakat enni, ezért gyakran előfordult, hogy elmentünk valahova enni egy finom pizzát vagy hamburgert. Most már ezt nem csinálhatjuk, néha szenvedünk is miatta, de akkor fogjuk magunkat és a saját diétás ételünket elkészítjük közösen. Ez jó móka, szeretünk közösen főzni, úgyhogy gyorsan el is felejtjük az egészségtelen ételeket.

Igazából még most sem nagyon hiszem el, hogy az életmód váltás mennyire pozitívan tud hatni az emberre. Amikor még nem jártam sportolni, nap, mint nap hátfájdalommal küszködtem, volt, hogy aludni sem tudtam tőle. Előfordult olyan is, hogy a lábam görcsölt be a sok üléstől, és még a sétálás is nehezemre esett. Nem beszélve arról, hogy nem is ettem rendszeresen, ebből kifolyólag pedig olyan is előfordult, hogy egész nap nem ettem semmit, mert éppen időm nem volt rá, majd este, mikor hazaértem, az első egészségtelen ételt megfogtam, amit találtam otthon vagy éppen késő este rendeltem valami vacsorát magamnak. Ettől aztán gyakran fájt a hasam, vagy éppen a fejem az éhségtől.

Azonban mióta változtattam, szinte nem is fáj semmim. Heti kétszer járok sportolni, de ezt szeretném még feljebb tornászni, csak egyelőre az időmet nem sikerül még úgy beosztanom. Emellett mivel odafigyelek arra, hogy mikor és mit eszem, kevésbé vannak gyomorproblémáim, és a rendszeres mozgás mellett végre elég folyadékot iszom, így a fejem sem fáj annyit.