Testmozgás olcsón

Mindenki mindig azzal jön, hogy milyen fontos a mozgás. De az első reakció erre mindenkitől az, hogy költséges. Már miért lenne költséges? Persze, minden nap gymbe járni költséges, de nem mondta senki, hogy csak így lehet sportolni. Mi például a családdal biciklizni járunk tavasztól őszig minden hétvégén legalább egyszer. Délutánonként, ha tehetjük focizunk vagy ugrókötelezünk. A gyerekek van hogy elmennek görkorcsolyázni nyáron, télen azonban heti egyszer mind elmegyünk korcsolyázni, mese nincs. És mindebből a korcsolyázás az egyetlen, ami aktívan igényeli a pénzt, hiszen mindig kell belépőt vásárolni. A bicikliket, a görkorcsolyákat, az ugróköteleket csak egyszer kellett megvásárolunk. A focilabdát direkt nem említettem, mert az az egyetlen, ami valamilyen rejtélyes oknál fogva mindig kihasad. De ez sem gond, mert mi mindent a Nextapróról vásárolunk, ami a testmozgásunkhoz szükséges. Emlékszem, úgy találtam az oldalra, hogy beírtam a Google-be, hogy apróhirdetés ingyen, mert el akartam adni valami műszaki kütyüt, de nem akartam fizetni a hirdetésért.

Ekkor szerettem bele az oldalba. Nagyon szépen rendszerezve vannak rajta kategóriánként a termékek, és mivel akkor már készültem biciklit vásárolni a családnak, boldogan nézelődtem a Sport, hobbi, szabadidő kategória kínálata között. Rájöttem, hogy sehol máshol nem tudnék ennyire jó áron hozzáférni termékekhez, úgyhogy eldöntöttem, hogy innen fogok vásárolni. Karácsonyra sikerült is beszereznem mindhárom gyereknek egy egy, a méretének és korának megfelelő biciklit. Szerencsére nem okozott nagy nehézséget az, hogy mindhárom biciklit mástól kellett megvennem, mivel mindhárman a városban éltek. így legalább egyenként találkoztam mindenkivel és haza tudtam egyenként vinni a bicikliket. Ha elmegyek egy boltba és veszek három biciklit, soha az életbe nem tudom haza vinni őket egyszerre. Aztán tavasszal magamnak is sikerült beszerezni egy biciklit, úgyhogy útját is vette az első testmozgástípus hagyománya, ami végül szokássá vált kis családunkban. Ezt is egy olyan személytől vásároltam, aki ebben a városban él. Tudjátok, nekem nincs autóm, úgyhogy nagy segítség, hogy a Nextaprón lehet települések alapján szűkíteni a keresési találatokat.

Azt hiszem egészséges, aktív gyerekeket nevelek, akikből szeretetreméltó felnőttek lesznek, úgyhogy elégedett vagyok. Ha pedig bármire szükség van, akkor a Nextapróhoz fordulok.